Translate to any language.

mandag den 19. september 2011

Road trip & den lille danske by: "Solvang"

Den her weekend har været en oplevelsesrig weekend. I fredags besluttede Stacey og Ruben ligepludselig at tage til familie komsammen i den sydlige del af Californien, kun 2 timers kørsel fra Los Angeles! Vi kørte fra Sacramento kl. 9 sammen med Rubens forældre, først til San Francisco for at hente Thomas' onkel Guadalupe. Onkel Guadalupe og Rubens forældre: Ruben og Anette kørte sammen, og vi fulgte dem. Efter 6 timers kørsel var vi endelig fremme ved hotellet. Efter at have slappet af en time kørte vi til reunion. 
Der var vildt mange mennesker, en hoppeborg til børnene og lidt diskolys så man kunne danse. Vi var der dog ikke særligt længe da Ruben alligevel ikke kendte ret mange, så i stedet kørte vi ned for at få lidt at spise. På restauranten mødte vi thomas' kusiner og vi havde en rigtig hyggelig aften. :)

Søndag besluttede vi os for at køre et smut til den lille danske by Solvang. Solvang er en lille by med danske butikker som solgte alt lige fra dansk chokolade til bagerier med danske kager osv.
Det var tydeligt at se at byen var holdt i dansk stil. Der var både vikinge stande hvor de lavede mad på gammeldags maner og viste hvad man bar af tøj dengang. Der var folkedans på gaden og et par danske skilte her og der. Byen i sig selv var en blanding af både dansk og amerikansk, det var dog rigtig spændende at være der og jeg fik fat i lidt rødkål som vi skal have til jul og lidt lurpak smør. jeg prøvede at få fat i noget remoulade, men det var desværre udsolgt :(
Vi kørte derfra ved 5 tiden og var først hjemme ved halv 1 tiden om natten, så i dag har været en lang dag i skolen :P

Billeder kan ses her: Road trip & Solvang

Ingen kommentarer:

Send en kommentar