Translate to any language.

torsdag den 1. september 2011

Dag 2 på Manhattan :)

I dag gik turen til Downtown Manhattan, vi fik set World Trade Center, og man må sige de er kommet langt på 2 år, godt at det går fremad! Derefter tog vi gratisfærgen ud til Staten Island, forbi frihedsgudinden, og så tilbage igen. Det blev også til en lille gåtur på Wall street og Brooklyn Heights + Brooklyn Bridge, og oven i hatten et smut gennem Soho, Little Italy og China Town.


Kl. 1 fik vi igen lov til at gå selv, og jeg gik igen med 3 drenge. efter at have fundet nogle specielle sodavand som kun kan købes i NY, og som guiden sagde var et must at smage når man var her. Dr. Browns hedder de, 4 forskellige slags med henholdvis selleri smag, flødesmag, Root Beer og Cherry. Mega weird. Derefter gik turen til en meget kendt slikbutik på Manhattan som hedder Economy Candy hvor man kunne få alt mulig sjovt slik, bla. Wonka Bars, De der multismagsbønner fra harry Potter med bræk,ørevoks, snavs, regnorm og bussemands smag.


Endnu en gang var vi en tur i Macy´s, verdens største varehus, man farer nemt vildt, så stort er det :O
Til sidst rundede vi dagen af med Flatiron Building, Empire state building og Times Square :)


I morgen skal jeg så videre, en flytur på 9 timer venter forude, men det er det værd, for da skal jeg møde værtsfsamilien - Cant Wait!! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar